Seats2Meet moet je eigenlijk zelf ervaren, het is een bijzondere werkplek, hartje Utrecht, die samenwerken en ontmoeten faciliteert. Met een ongelofelijk gastvrij en vriendelijk team, wordt er verzorgde en stijlvolle ruimte op maat aangeboden. Elke werkdag gaat de deur om half negen open en kan je hier gratis werken – inclusief koffie, thee en verantwoorde lunch – in een inspirerende omgeving.

In het concept is veel aandacht voor begrippen als ‘natuurlijk’, ‘eerlijk’ en ‘duurzaam’. Er wordt gewerkt vanuit het nieuwe werken, een begrip dat door steeds meer mensen wordt opgevangen. Niet alleen door (z)zp-ers, ondernemers maar zeker ook door ondernemende medewerkers. Kortweg is het Nieuwe Werken een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. De gedachte hierbij is dat mensen zich hierdoor prettiger voelen en de organisatie productiever wordt.

S2M (afkorting voor Seats2Meet) is de perfecte plek voor startende ondernemers en studenten. Het wemelt in een S2M van de ondernemende professionals die graag willen ontmoeten, inspirerende mensen willen spreken, samenwerken, co-creëren enzovoort. De plek leent zich ook bij uitstek voor het houden van lezingen, workshops, tweet-ups (mensen die elkaar via internet (Twitter) kennen maken contact in levende lijve), trainingen et cetera.

Behalve de open ontmoetingsruimte zijn er kleinere en grotere ruimtes die per stoel gehuurd kunnen worden voor een training, een coachings-sessie, een creatief brainstormproces of wat je ook maar wilt. Een per definitie inspirerende ervaring, waar je meestal weg gaat met een nieuw visitekaartje en een hoop efficiënt verricht werk.

Wanneer je kiest voor Seats2Meet, krijg je precies te horen hoe dit geniale concept in elkaar steekt en wat het verhaal hierachter is. Samenwerken zoals het bedoeld is.

www.seats2meet.com | Moreelsepark 65 (Hoog Catharijne, Kantoren Hoog Overborch, 2e etage) | 3511EP Utrecht | 030 2393838