Loep is geboren vanuit een passie van Gerdy om kinderen (en volwassenen) te laten ontdekken dat er nog veel meer mogelijk is met behulp van allerlei creatieve en fysieke werkvormen. Loep bestaat uit de volgende onderdelen: Loep Training & Coaching en Professor Loep.

LOEP staat voor:
Luisteren; naar jezelf en elkaar. Niet alleen met woorden, taal bestaat uit zoveel meer dan alleen de woorden.
Ontdekken; van verschillende werkvormen, materialen en methoden, om zo nieuwe inspiratie op te doen en verder te ontdekken.
Ervaren; zelf ervaren hoe een kleine verandering in je handelen en/of denken tot grootse en bijzondere ervaringen kan leiden.
Praten; over mogelijkheden, er is vaak veel meer mogelijk dan je zelf denkt.

Gerdy is naast haar eigen bedrijf ook werkzaam in de kinderopvang bij een buitenschoolse opvang in Utrecht. Daar is Gerdy behalve pedagogisch medewerker ook werkzaam als pedagogisch coach waarmee Gerdy begeleidt en ondersteunt in pedagogisch handelen.

Vanuit Loep Training & Coaching biedt Gerdy; kindercoaching/kindercounseling met behulp van de koffers van Loep, weerbaarheidtrainingen voor kinderen en trainingen/workshops voor pedagogisch medewerkers.

Met Professor Loep biedt Gerdy verschillende workshops voor kinderen, deze bestaan uit een combinatie van techniek, experimenteren, kunst en de talenten/kwaliteiten van de kinderen (4 tot 12 jaar) onder begeleiding van Professor Loep.

Wanneer je bij Gerdy de workshop volgt, krijg je de volgende prikkels aangereikt: “Ik open graag mijn koffers van Loep, waarin je allerlei inspiratie, kennis en werkvormen kan ontdekken. Ik kan je laten zien hoe pedagogiek, cultuur en psycho-sociale hulpverlening samengaan. En ik laat je kennis maken met mijn favoriete doelgroep waar ik graag mee werk: kinderen. Durf jij samen met mij op een avontuur vol mogelijkheden en creativiteit te gaan?”

Kijk voor meer informatie op: www.loep-training.nl en www.professorloep.nl