Djaya – say what? Djaya is een spiritueel centrum in Utrecht voor open-minded jonge mensen t/m 30 jaar. Eind 2010 is Djaya opgericht door Janneke van Eerden (28).

Connect Verbinding is een key-word bij Djaya. Bij alle activiteiten die gegeven worden krijgen verbinding en ontmoeting een belangrijke plek. Verbinden met jezelf in de eerste plaats en vandaaruit met elkaar en met de wereld. Tom en Janneke geven zelf satsangs, sharings en stilteactiviteiten en daarnaast geven verschillende andere mensen hun activiteit voor Djaya. Je hoeft geen lid te worden, als er iets tussen zit dat je leuk lijkt kun je gewoon komen!

Her job Janneke over haar werk: “Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening en een zoektocht naar passend werk, ben ik terecht gekomen in de kinderopvang. Als peuterleidster bij het Fantaziehuis verdien ik mijn geld. Daarnaast volg ik een opleiding voor lichaamsgerichte psychotherapie bij bodymindopleidingen. Beide doe ik met plezier en ik leer er veel. Ze zijn ondersteunend aan waar echt mijn hart ligt: “spirituele” activiteiten voor jongeren. Hier komen al mijn kwaliteiten en wensen samen. Hier ligt mijn vuur, mijn passie. Ik wil leven zoals ik de wereld graag zie: met openheid, liefde, in verbinding en vertrouwen. Ik wil dat er een plek is waar jong open-minded Nederland met een open hart kan samen komen. Ik vind het ongelooflijk dat ik die plek nu zelf creëer!”

www.djaya.nl |  info@djaya.nl | Twitter: JannekeDjaya | FB: Djaya | +316 439 92 460