De Cultdealer is gevestigd in een werfkelder aan de Oude Gracht, een mysterieuze ontmoetingplek waaraan de deelnemer door een proactieve houding vorm geeft. Betrokkenheid, participatie, verbinding en inspiratie staan centraal. Door het coöperatieve karakter van de Cult Dealer verandert de kelder ‘s avonds in het laboratorium voor de experimentele activiteiten, die zowel door als voor de ander georganiseerd worden.

CultDealerEnzo heeft een aantal centrale punten, ongeacht leeftijd, achtergrond, werk, fase in je leven, verlichtheidsgradatie …

  • (wederzijds) respect en open houding
  • een gevoel van ‘thuis’ of ‘onder vrienden’
  • (durven) genieten
  • een plek waar men het gevoel heeft dat alles kan! Een plek creëren, die je toestaat jezelf te zijn, te dromen of te experimenteren → Imaginatorium

Iedereen kan creatief zijn: het is de intentie en het initiatief dat telt. Jazeker, het leven is een feestje, maar dan moet je wel zelf de slingers ophangen. In de kelder van de CultDealer leer je altijd nieuwe ‘wijsheden’ en het aanwakkeren van inspiratie en verlangens staat centraal. Je hoeft slechts bereid te zijn om aan je eigen geluk te werken!

Tijdens de inspiratieroute zul je kennismaken met Mariangela de Lorenzo, initiator van CultDealerEnzo. Op haar eigenzinnige wijze, zal zij haar eigen verhaal met jou delen, ze neemt je mee in haar flow en laat je zien wat je zelf kan betekenen.

www.cultdealerenzo.nlinfo@cultdealerenzo.nl | Jansbrugkelder | Oudegracht 105 a/d Werf 3511AE Utrecht